Wachtkamer informatie systeem

Tijdbesparend

Actueel

Gebruiksvriendelijk

Service verhogend

Verkort wachttijd

- Screen-Editor van EyeSystems -
"eenvoudig en snel uw eigen
wachtkamer informatiescherm"

Slider

Haal meer uit uw wachtkamer

Het is niet te voorkomen, een afspraak bij de dokter of tandarts begint doorgaans in de wachtkamer. Mensen vinden wachten saai en vervelend. Het wachten op je afspraak met een dokter of tandarts maakt het wachten er niet leuker op.


Magazines, strips en folders bieden reeds bekende of verouderde informatie aan en al snel komt de smartphone tevoorschijn.

Maak de wachttijd waardevol

De korte periode die mensen in de wachtkamer doorbrengen biedt echter interessante mogelijkheden.

Tijdens het wachten kunt u de patiënten informeren over bijzonderheden van de praktijk, specifieke behandelingen die u in de praktijk levert en u kunt het bezoek persoonlijker maken door uzelf en collega's voor te stellen.

Vaak is deze informatie in meer of mindere mate al aanwezig. Door deze informatie te combineren met actuele nieuwsberichten, het weerbericht, tips over een bezoek aan de tand-, huisarts of behandelaar, wordt deze informatie aantrekkelijker gevonden en krijgt daardoor meer aandacht.

Met hulp van een wachtkamer informatiesysteem worden verschillende soorten informatie op een beeldscherm in de wachtkamer getoond. Een informatiebeeldscherm maakt het verblijf in de wachtkamer niet alleen plezieriger maar biedt ook andere voordelen.

Opgeruimd staat netjes

Posters en notitieblaadjes worden vervangen door het informatiebeeldscherm. Dit zorgt voor een rustig beeld in de wachtruimte.

Kennismaking

Een nieuwe arts of behandelaar? Stel hem of haar alvast voor via het informatiebeeldscherm. Dit helpt het eerste contact makkelijker maken.

Tips over het bezoek aan de praktijk

Vaak worden deze tips in brochures aangeboden. Door deze op het informatiebeeldscherm te plaatsen worden de tips beter gelezen.

EyeSystems heeft veel tips al standaard in de playlist staan die u direct kunt inzetten.

Meer binding met de patiënt

Met een bericht op het wachtkamerbeeldscherm kunt u de patiënt adviseren over bepaalde behandelingen die uw praktijk naast de reguliere behandelingen biedt. Gaat u met vakantie of is de praktijk na de vakantie weer open, een vakantiefoto of een bericht van een succesvolle afronding van een opleiding vergroot de binding met patiënt.

Faciliteiten van de praktijk

Heeft uw praktijk de mogelijkheid om wat te drinken tijdens het wachten, een toilet of andere bijzonderheden? Vaak valt het mensen niet op. Een berichtje op het wachtkamerbeeldscherm biedt in enkele seconden duidelijkheid.

Actuele informatie wordt hoger gewaardeerd

Posters en notities zijn statisch en worden niet vaak ververst. De attentiewaarde hiervan is laag. Informatie op een wachtkamer informatiescherm kan eenvoudig en direct worden aangepast en blijft actueel. Een statisch bericht wordt daarnaast afgewisseld met andere berichten waardoor de attentiewaarde van een statisch bericht hoog blijft.

Verkorting van de wachttijd

Een eigenschap van een informatiebeeldscherm is dat het zorgt voor afleiding door bewegend beeld aan te bieden. Het voordeel is dat de wachttijd hierdoor gevoelsmatig afneemt. Ook wordt een ruimte met een informatiebeeldscherm hoger gewaardeerd en als plezieriger ervaren.

Bespaar tijd

Het bijhouden van papieren notities in de wachtkamer kost meer tijd dan een berichtje aanpassen in het beeldscherminformatiesysteem.

Wat houdt u nog tegen om een wachtkamerbeeldscherm in uw wachtkamer op te nemen?

Wachtkamer informatiesysteem van EyeSystems

EyeSystems biedt een wachtkamerinformatie systeem waar u direct mee aan de slag kan.

Speciaal voor huisart- en tandartspraktijken biedt EyeSystems een uitgebreid assortiment direct te gebruiken informatieschermen aan. Het samenstellen van interessante en aangename informatie is daarmee eenvoudig en snel te realiseren.

Wij laten u graag zien hoe een wachtkamerinformatie systeem het bezoek aan uw praktijk zo aangenaam mogelijk kan maken. Stuur een email naar info@eyesystems.nl voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor het geven van een gratis demonstratie. U kunt vanzelfsprekend ook direct contact opnemen via 085-3030960.