EyeSystems Services

EyeSystems Services

Goede, effectieve beeldschermcommunicatie gaat alleen samen met betrouwbare goed werkende systemen en de juiste support op het juiste moment.

EyeSystems Services zorgt ervoor dat u de juiste support binnen handbereik heeft.

EyeSystems biedt u support bij onderstaande situaties:

  • defect van hardware componenten (beeldscherm, player);
  • storing van Screen-Editor;
  • nieuwe template of aanpassing van bestaande template;
  • aanmaken, aanpassen van playlisten;
  • aanpassen van bestaande Digital Signage installatie;

Overeenkomst

EyeSystems Sevices kunt u op incidentele basis afnemen of op basis van een service overeenkomst. Voor support op incidentele basis kunt u het best gebruik maken van een strippenkaart. Hiermee profiteert u van voorrang tijdens de afhandeling van uw supportaanvraag en profiteert u tevens van een lager uurtarief vanaf een strippenkaart van 10uur. 

Prioriteiten

EyeSystems kent drie service prioriteiten: laag, standaard en spoed.

  • Laag: de supportaanvraag is algemeen en er is geen sprake van uitgevallen systemen;
  • Standaard: er is sprake van een (deels) uitgevallen systeem of niet werkende functies in Screen-Editor;
  • Spoed: er is sprake van een (deels) uitgevallen of niet werkende functies in Screen-Editor. Spoed is gewenst omdat het van invloed is op de bedrijfsvoering of andere gelijkwegende reden.

Bij Spoed wordt de aanvraag direct in behandeling genomen en wordt een oplossing zo snel als mogelijk verzorgd. Indien er geen service overeenkomst is afgesloten dan wordt het spoedtarief berekend. Dit is het standaard uurtarief met een verhoging van 25%. 

Support ticket aanvragen

Via de website kunt u een support ticket aanvraag indienen. Op deze wijze zijn wij 24uur per dag bereikbaar voor het indienen van supportaanvragen. 

Voor het indienen van een support ticket heeft u een account nodig om in te loggen op de website van EyeSystems. U kunt hiervoor dezelfde gegevens gebruiken die u heeft onvangen voor het inloggen op Screen-Editor.