entree werkzaak rivierenland voorzien van een informatie display

Werkzaak Rivierenland

Negen gemeenten in Rivierenland, LANDER werk & participatie, het Werkgevers Adviespunt Rivierenland (WAPR) en UWV hebben hun krachten in de nieuwe organisatie WerkZaak Rivierenland gebundeld. Sedert 1 januari 2016 vormt zij de verbindende schakel tussen werkgevers en werkzoekenden in Rivierenland.

Missie

De missie van Werkzaak Rivierenland is: ‘Talent werkt voor Rivierenland’.


Meer mensen aan het werk, op basis van hun kwaliteiten, daar maakt Werkzaak Rivierenland zich sterk voor. Wanneer u het pand binnenloopt bent u overtuigd; een sociaal werkbedrijf met visie en volop in beweging!

Nieuwbouw aan de Poppenbouwing

Het nieuwe pand aan de Poppenbouwing te Geldermalsen is werkelijk een prachtige inspirerende werklocatie geworden en op vele vlakken een huisvesting om trots op te zijn. Niet in de minste plaats door het gebruik van professionele hedendaagse middelen voorzien door Eye Systems B.V.


EyeSystems leverde zowel de complete audio en video installatie als de technische inrichting van de spreekruimten en vergaderfaciliteiten. Zo zijn er bijvoorbeeld 18 professionele beeldschermen geïnstalleerd waarvan een aantal worden gebruikt voor narrowcasting.


De narrowcasting oplossing wordt nu “WerkZaak TV” genoemd en geeft de mensen op de werkvloer én bij de opdrachtgever een gezicht, toont informatie over WerkZaak Rivierenland alsmede actueel lokaal nieuws en actualiteiten, zoals het weer.

 

Theo Niënhaus

Projectleider bij WerkZaak Rivierenland, vertelt over de samenwerking met Eye Systems:

Image is not available

“Het is belangrijk in deze tijd met goede professionele middelen onze organisatie optimaal te faciliteren. De oplossingen van Eye Systems passen daarbij uitstekend in ons huisvestingsbeleid en wij hebben hiermee een belangrijke conditie om onze doelstellingen te realiseren ingevuld.”

“In het voortraject werden we goed geadviseerd over de mogelijkheden, aandachtspunten en beste locaties. Het gebruik van de expertise van Eye Systems heb ik als heel prettig ervaren en de informatie is daarna ook goed geland. De installatie is prima verlopen waarbij Eye Systems uitstekend werk heeft geleverd. Iedereen is er erg over te spreken”

Timo Seure

ICT-verantwoordelijke binnen WerkZaak Riverenland, vertelt over de samenwerking met Eye Systems:

Image is not available

“Ik ben erg blij met het implementatietraject”

“Er werd goed overlegd en meegedacht. Door van tevoren de locaties van de schermen uitgebreid te bekijken, waren de installateurs goed voorbereid. Zo hadden zij bijvoorbeeld extra ‘uitvulwerk’ bij zich hetgeen al op de werkplaats was voorbereid.”

“Ook aan de beveiliging en beschikbaarheid is gedacht. Ik hoef me nergens zorgen om te maken en de apparatuur werkt goed en vraagt van onze IT medewerkers en servicedesk geen omkijken.”

“Ook ontvingen we een extra stukje service. Zo wilde wij achter sommige beeldschermen zelf een thin cliënt hangen, maar Eye Systems nam dit ter plekke mee tijdens de installatie. Hierdoor zijn de thin cliënts keurig uit het zicht geplaatst achter de schermen. Dat hoeft natuurlijk niet, zo’n extra stukje service maar is wel heel fijn en sprekend over de wijze waarop Eye Systems zo’n project aanpakt.”

“In het voortraject werden we goed geadviseerd over de mogelijkheden, aandachtspunten en beste locaties. Het gebruik van de expertise van Eye Systems heb ik als heel prettig ervaren en de informatie is daarna ook goed geland. De installatie is prima verlopen waarbij Eye Systems uitstekend werk heeft geleverd. Iedereen is er erg over te spreken”

Inge Schopenhouer

Adviseur Marketing en Communicatie WerkZaak Riverenland, vertelt over de samenwerking met Eye Systems:

Image is not available

“Wij zijn ontzettend blij met de middelen én de samenwerking met Eye Systems”.

“Met WerkZaak TV hebben we nu een instrument in handen waarbij we op continue basisinformatie van de organisatie kunnen delen.”

“Intranet wordt in onze bedrijfshallen vrijwel niet bekeken maar de schermen juist wel. Dit helpt ons om ook de medewerkers in de bedrijfshallen goed te informeren”

“WerkzaakTV geeft bezoekers van ons pand een indruk van ons werk, dat helpt om ons imago te versterken.”

”Er is een grote betrokkenheid en het is gewoon prettig samenwerken. We worden snel geholpen waarbij alles goed wordt geregeld.”

Joyce van Sterkenburg

Communicatiemedewerkster WerkZaak Riverenland, vertelt over de samenwerking met Eye Systems:

Image is not available

“De lokale kleur die we met Werkzaak TV meegeven spreekt veel mensen aan; naast echt lokaal nieuws, doordat wij samen met Eye Systems een koppeling met de Gelderlander legde, is ook het weerbericht welke we tonen voorzien van lokale weerbeelden passend bij het weer en het seizoen. Dit soort details van aandacht maakt Eye Systems voor ons een waardevolle partner. In de toekomst willen we ook de regionale file- en treinberichten laten zien.”

“In het verleden heb ik bij een andere werkgever met een narrowcasting oplossing gewerkt. Dat was toen niet van Eye Systems. Dit was een heel plat en statisch systeem en zeer beperkt waarbij ik met sjablonen helemaal vast zat aan PowerPoints. Met de Screeneditor van Eye Systems kan ik snel en eenvoudig fraaie dynamische content brengen en daar ben ik heel enthousiast over. Hetzelfde geldt voor filmpjes!”

“De vergaderoplossingen van Eye Systems werken goed. Iedereen kan het systeem gebruiken.”

“De kennisoverdracht vanuit Eye Systems was heel praktisch. Ik had de nobele taak mensen intern te mobiliseren om bij één van de twee workshops aan te schuiven. Een van de praktijkbegeleiders gaf mij op voorhand aan niet zo goed overweg te kunnen met computers. Na afloop was de praktijkbegeleider heel enthousiast over hoe gebruiksvriendelijk het programma is!”

previous arrow
next arrow
Slider

 

Naar de toekomst toe staat WerkZaak TV en ook EyeSystems niet stil. Dit najaar plannen beide bedrijven gezamenlijk een seminar te organiseren over beeldschermcommunicatie. WerkZaak Riverenland wil hier met trots laten zien hoe zij de oplossing van EyeSystems in de praktijk gebruikt en daarmee ook andere organisaties kunnen inspireren. Zij hoopt hier ook vele nieuwe regionale bedrijven kennis te laten maken met het nieuwe WerkZaak Riverenland. 

Nieuwe ideeën en ontwikkelingen

Ook in de nabije toekomst is EyeSystems bezig met een aantal uitbreidingen vorm te geven.

Zo wordt er nog een corporate bedrijfsfilm ontwikkeld welke ook prima als content op WerkZaak TV kan worden gepresenteerd.

De aanschaf van een mobiele vergaderoplossing wordt overwogen zodat intern een presentatiescherm naar elk gewenste locatie kan worden gereden.

Nu de schermen hangen zien de productiebegeleiders kansen de beeldschermen aan te wenden als presentatiemiddel, voor bijvoorbeeld de Weekstart. Er wordt overwogen de infrastructuur achter de beeldschermen aan te passen om deze mogelijkheid te realiseren. Ook wordt gedacht aan een upgrade naar een groter scherm om zaken zoals de leesbaarheid van bijvoorbeeld de planning te behouden.

Media feeds

EyeSystems maakt het tevens mogelijk de activiteiten op sociale netwerken zoals, Facebook, LinkedIn, Googleplus, Instagram en Twitter onderdeel te maken van de afspeellijst van WerkZaakTV. Het integreren van verschillende social media feeds op 1 scherm in de huisstijl van het bedrijf is voor EyeSystems een belangrijk onderscheidend vermogen. Deze feature kost weliswaar extra maar zorgt naast een grotere nieuws- en attentiewaarde van de boodschappen op het scherm tevens ook voor een grotere verbinding tussen intern en extern. Bovendien was social het buzz woord van de afgelopen jaren maar blijft dit relevant want klanten en medewerkers van bedrijven zijn steeds meer te vinden op sociale netwerken. Bedrijven welke inmiddels gebruik maken van de integratie van social feeds zien dat ook hun interne mensen vaker voor het bedrijf actief zijn op social media en zo ook meer succesverhalen de buitenwereld bereiken.    

Effectief communiceren

Papieren print op de muren is op de nieuwe locatie uit gebannen. Vroeger hanteerde men een prikbord voor de actuele vacatures. Dit diende tevens als een centrale plaats waar vacatures met de mensen werden doorgesproken. Het spreekt voor zich dat een prominente videowall waar iedereen langs loopt met daarop de actuele vacatures en de succesverhalen van de reeds geplaatste personen een groter effect sorteert dan een traditioneel prikbord. Naast een betere zichtbaarheid, onder andere doordat bewegend beeld van nature onze aandacht trekt, is dit beter actueel te houden. Bovendien biedt dit de organisatie de kans ook de succesverhalen van mensen die succesvol bij een opdrachtgever buiten de deur zijn geplaatst in beeld te brengen en zo weer anderen te inspireren. Een dergelijke inzet past bij het innovatieve karakter van WerkZaak Rivierenland.

engage@work

Mark your calendar - 9 november om 14:30 wordt u als relatie in de gelegenheid gesteld dit fraaie project én het nieuwe pand van WerkZaak Rivierenland te Geldermalsen met eigen ogen te bewonderen.

U krijgt een rondleiding en er zijn interessante sessies waarin u ervaart hoe u vergaderingen effectiever kunt maken en met nieuwe zaken zoals beeldschermcommunicatie en corporate TV de verbinding binnen uw organisatie kan realiseren. Vandaar tevens de naam van het event “Engage@Work”. Naast kennis en de kans om te netwerken wordt er met de catering van het leerwerktraject van WerkZaak Rivierenland op passende wijze gezorgd voor de inwendige mens. U zult zich als gast zeker welkom voelen en wij verzekeren u dat u na de sessie bomvol inspiratie en met een beetje geluk zelfs op tijd voor de stampot huiswaarts zult keren.

Deze dag hebben we tevens een spectaculair aanbod exclusief voor de gasten van Engage@Work. Tevens doen we op deze dag een quiz waarin u als gast kans maakt op leuke prijzen!      

Heeft u nog geen invitatie van uw contactpersoon ontvangen meldt zich dan hier aan om uw plaats te reserveren.