Social Media en Digital Signage

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Een dubbel gevoel.

Social Media is een dynamisch medium dat positief en negatief voor je kan werken.

Doe je er dan verstandig aan om berichten van Twitter, Facebook of andere Social Media bronnen als onderdeel op te nemen in een Digital Signage oplossing?

 

Social Media geeft verdieping op de bestaande presentatie van de organisatie. Het bewijst dat er echte, en misschien wel leuke mensen werken. Zo wordt het ervaren door de lezers. Social Media laat zien dat je actief bent op veel gebieden. Dit schept direct vertrouwen en geeft een nog beter beeld van waar je organisatie of merk voor staat. Social Media werkt twee kanten op en zegt ook iets over wat anderen van je organisatie, product, activiteit of dienst vinden.

Beeldschermcommunicatie is een zeer sterk medium om aan te sluiten op Social Media en berichten te tonen.

Social Media berichten komen zo ook in het bereik van niet volgers en niet actieve volgers.

Het resultaat is meer bereik, meer volgers en uiteindelijk een groter publiek dat op de hoogte is van je laatste ontwikkelingen en activiteiten. Het tonen van Social Media op een Digital Signage oplossing heeft interessante voordelen.

Wat houdt ons dan tegen?
Social media is een open platform en geeft ook negatieve berichten weer of berichten die op dat moment niet relevant zijn. Dat wil je natuurlijk niet. Je wilt controle houden op hetgeen je naar buiten toe weergeeft en uit.

In een recent gesprek met Social Sales vertelde Martijn Rijk over de oplossing OBI4wan. OBI4wan is een Webcare oplossing waarmee je alle online Social Media uitingen over je organisatie of merk inzichtelijk hebt en kan managen. Zie hier een voorbeeld van het monitoren van "Digital Signage" binnen het Twitter netwerk.  Het biedt de mogelijkheid om direct te reageren op berichten en geeft je ook de mogelijkheid om berichten te filteren. En dit laatste is weer interessant voor de oplossingen van EyeSystems.

Social Media berichten kunnen op deze wijze op gecontroleerde wijze worden gekoppeld aan een Digital Signage oplossing. Op deze wijze ben je in de gelegenheid op geheel geautomatiseerde wijze alleen positieve uitingen op Social Media te tonen op het Digital Signage platform. 

Actief op Twitter, FaceBook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Google+? Laat de wereld zien wat je doet en toon de berichten zonder zorgen ook op de displays als onderdeel van je beelschermcommunicatie oplossingen.

Wij vertellen je er graag meer over! Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.