Samsung Flip, ervaar maximale flexibiliteit op het gebied van presentaties.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Samsung heeft tijdens de ISE 2018 in Amsterdam de Flip geannonceerd. Een 55" digitaal presentatiescherm waarmee je snel en intuïtief een presentatie kan verzorgen, een brainstormsessie kan houden of bijvoorbeeld creatieve ideeën kan uitwerken. 

Heel simpel gezegd kan je de Samsung Flip bestempelen als een digitale Whiteboard of Flipchart waarop ook in full color Ultra HD mediabestanden getoond kunnen worden. Het beeldscherm van de Flip 55" WM55H is een multi touch display dat met het bijgeleverde Samsung potlood of eigen tool bediend kan worden. Het uitwissen doe je eenvoudig met je vinger of hand. Aantekening maken ,aantekeningen wissen en aantekeningen opslaan om te delen en later weer te gebruiken gaat nu makkelijker dan ooit. 

Samsung Flip wordt geleverd als volledige oplossing bestaande uit het 55" UHD touch beeldscherm en fraai gestileerd onderstel waarop de Flip zowel horizontaal als in portret modus kan worden ingezet. De Samsung Flip wordt als set aangeboden voor € 2.599,00 exclusief BTW.  

Samsung Flip altijd klaar voor gebruik

Ontworpen om op ieder moment direct gebruikt te kunnen worden staat Samsung Flip altijd paraat. Als er personen in de buurt komen of het Samsung potlood wordt uit de houder genomen start de Flip automatisch op en kan direct worden gebruikt. Ook tijdens ad-hoc gesprekken is de Flip daarmee een uitstekend hulpmiddel om ideeën met een tekening, een afbeelding of aantekeningen te verhelderen.

flip innovation kv bg900x366

Samenwerken met Samsung Flip

Samsung Flip werkt samen met Andriod Smartphones en Windows laptops en PC's. Met een Samsung smartphone maak je eenvoudig connectie via de geïntegreerde NFC tag. Vooralsnog werkt dit alleen met Samsung smartphones. Verwacht wordt dat deze functie verder wordt ondersteund naar andere merken en systemen. Een andere manier om een smartphone te koppelen is via een screen-mirror app. Windows systemen worden via de optie koppelen met draadloos beeldscherm of direct via de HDMI ingang. 

Afbeeldingen van verschillende bronnen plaats je eenvoudig op de Flip. Aantekeningen kunnen meteen worden aangebracht met het speciale Samsung potlood of met een ander voorwerp als een pen met een zachte punt. Het beeldscherm is multi-touch zodat er meerdere personen gelijkertijd aantekeningen kunnen aanbrengen of kunnen meewerken aan een idee of een ontwerp. Tijdens en na de sessie is het eenvoudig om de aantekeningen en ideeën met anderen te delen of op te slaan op het interne geheugen van de Samsung Flip.   

 

flip distribution2 s350x418

Flexibel overleggen op iedere locatie 

Met het verrijdbare onderstel is de Flip op iedere locaties te gebruiken waardoor een bezette vergaderruimte geen belemmering vormt voor een overleg. Het draagframe van de Flip maakt het mogelijk het scherm zowel in portrait mode als in horinzontal mode te gebruiken waardoor de gebruikers alle vrijheid hebben om het systeem te gebruiken zoals zij dat willen.

De 'wiel' basis van de stand is vrij ruim genomen wat de bewegingsvrijheid van de Flip enigszins beperkt. Verwacht wordt dat hier alternatieve opties voor op de markt zullen komen waardoor de Flip zich ook door smalle doorgangen laat manoeuvreren. 

 

 

flip display776x582

Meer weten of een demonstratie bijwonen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de Samsung Flip of een demonstratie bijwonen om zelf te ervaren hoe makkelijk en intuïtief de Flip in gebruik is? Neem nu contact op met EyeSystems om de mogelijkheden te bespreken op 085-3030960 of stuur een berichtje via het contactformulier op de website.