Previous Next

Wegwijzer voor verzamelgebouw

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Een verzamelgebouw waar meerdere ondernemingen actief zijn wint snel aan populairiteit. Starters en kleine ondernemingen willen flexibel zijn en geen langlopende verplichtingen aangaan. Ook het netwerken speelt een grote rol en een kantoren verzamelgebouw biedt de ultieme situatie om in contact te komen met andere ondernemingen.

 

 Laat zien dat je er bent

Als ondernemer wil je je diensten optimaal onder de aandacht brengen. Ook bezoekers en andere ondernemers van het verzamelgebouw moeten weten dat jouw bedrijf hier is gevestigd. Nog beter is het als je daarbij met een afbeelding of video laat zien wat jouw producten uniek maakt.

 

Met Screen-Editor van EyeSystems maak je op dynamische wijze een presentatie van de ondernemingen en organisaties die het verzamelgebouw bewonen. Door de presentatie te mixen met actuele nieuwsberichten en een overzicht van de organisaties per etage ontstaat een zeer aantrekkelijke informatiebron. Huurders en bewoners beschikken zo over aantrekkelijke en actuele informatie en zien hun eigen onderneming regelmatig in de picture staan. 

 

 Met Screen-Editor real-time informatie aanpassen

Het Screen-Editor platform wordt realtime aangepast waardoor de informatie direct op de schermen zichtbaar is. Belangerijke berichten, acties, leuke initiatieven worden zo op opvallende wijze onder de aandacht gebracht en krijgen de volle aandacht. Ook adverteerders kunnen een plek krijgen op het scherm waardoor de kosten kunnen worden terugverdiend of bijvoorbeeld aan een goed doel worden gekoppeld. Een wisseling van huurders is met een aantal klikken geregeld en nieuwe ondernemers krijgen op deze wijze direct een warm welkom. 

 

De mogelijkheden zijn talloos en voor iedere situatie weer uniek invulbaar en aanpasbaar aan uw wensen en verwachtingen.

Wilt u meer weten over beeldschermcommunicatie voor uw verzamelgebouw? Neemt u dan contact op met EyeSystems op 085-3030960. Wij zijn u graag van dienst!