Previous Next

Mirror screen, subtiel en origineel berichten tonen

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Informatie die je graag wilt delen laat je het best zien op locaties waar automatisch al aandacht naar toe wordt getrokken. Als één onderwerp onze aandacht trekt dan is dat met stip een spiegel. 

Het tonen van informatie in een spiegel is een ideale oplossing om heel gericht aandacht te krijgen voor een bepaalde boodschap, branding of bijvoorbeeld een advertentie.

Beschikbare Mirror Screens oplossingen

De markt biedt momenteel interessante oplossingen waarmee een spiegel een nieuwe dimensie biedt door er beelden op te vertonen.

Samsung

Samsung is begonnen met de levering van Mirror Screens. Dit is een beeldscherm met een spiegellaag die zonder beeldaansturing een volledige spiegel functie heeft. Als het beeldscherm achter de spiegel beeld toont dan verdwijnt daar de spiegelfunctie en wordt er beeld vertoond. Deze Mirror Screens zijn leverbaar in een 32" en een 55" variant. Zoals te zien is op de afbeeldingen kunnen de Mirror Screens zeer mooi afgewerkt op een beeldschermvoet worden geplaatst. 

Spiegel overlays

Een andere mogelijkheid is het plaatsen van een spiegel overlay over een beeldscherm. Hierbij kan worden gekozen uit een spiegel overlay van verschillende formaten welke voor een beeldscherm wordt geplaatst. Hiermee kan een op maat gemaakte spiegel worden ontworpen waarbij een beeldscherm achter de spiegel voor het tonen van informatie zorgt. Dit biedt onbeperkte mogelijkheden en alle ruimte voor creatieve ideeen om een onvergetelijke indruk achter te laten.

mirror screen voor extra attentiewaarde voor advertenties en branding

Waar kan je een Mirror Screen plaatsen

Er zijn vele sutuaties te bedenken waar een Mirror Screen kan worden toegepast. Hieronder zijn de meest typische locaties beschreven waar je een Mirror Screen kan plaatsen.

Toepassingen voor een Mirror Screen:

  • kappers- en schoonheidssalons
  • paskamers
  • restaurants
  • lobby van hotels
  • sportscholen
  • uitgaansgelegenheden
  • toiletruimtes
  • showrooms
  • musea 

Screen-Editor, het beste Cloud Content Management Systeem

Feitelijk is een Mirror screen een beeldscherm en blijft de aansturing gelijk. Als er geen beeld wordt vertoond zal het scherm spiegelen. Met Screen-Editor van EyeSystems ben je in staat het Mirror screen te voorzien van alle gewenste content en kan je exact bepalen op welk moment content moet worden getoond. Ideaal voor een marketing campagne of in een restaurant waar in de middag de lunch aanbiedingen worden gewisseld voor het dagmenu. 

Contact voor meer informatie

Heb je een leuk project of ben je op zoek naar ideeen neem dan vrijblijvend contact op met EyeSystems. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Het is ook mogelijk om een Mirror screen live in aktie te zien, neem contact op of stuur ons een bericht om een afspraak in te plannen.