Toon je Tweets in 3 stappen op je beeldscherm

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Twitter biedt een heel interessant platform om aandacht te schenken aan events, speciale akties, open dagen, sporttoernooien etc. Hoe meer volgers hoe beter voor de aandacht van het project waar je aan werkt maar het is altijd weer een uitdaging om voldoende volgers te vinden en aandacht te vragen. 

De attentiewaarde van je Twitter feeds wordt sterk verhoogd wanneer je Twitter berichten vertoont op een beeldscherm waar de berichten door iedereen te zien zijn. 

 

Screen-Editor Twitter FeedTwitter options

Nu standaard in Screen-Editor van EyeSystems, de Twitter Feed optie!

Simpelweg je Twitteraccount toevoegen en de Twitter Feed optie toont automatisch de meest recente Feeds. De Twitter-Feed optie toont berichten van je Twitteraccount, Add Mentions @ en Hashtags #. 

Meerdere Twitter Feeds

Het mooie van Screen-Editor is dat je niet beperkt bent tot één Feed. Screen-Editor biedt de mogelijkheid om verschillende Feeds in je playlist op te nemen en te vertonen wanneer jij dat wilt. Zou hou je altijd variatie in de aangeboden informatie en toon je altijd relevante informatie zodat de attentiewaarde van het publiek optimaal is. 

Screen-Editor

De Twitter functie is nu een standaard functie in Screen-Editor en kan worden opgenomen in een bestaande playlist of zo gewenst alleen als een Twitter-Feed. De opmaak van de Twitter-Feed wordt automatisch overgenomen van de bron. Je hebt de keuze om een titelbalk op te nemen in het scherm in de kleur naar keuze. Ook het aantal maximaal te vertonen berichten kan worden ingesteld.

Het plaatsen van een Twitter-Feed is in 3 eenvoudige stappen te realiseren en binnen een minuut staan de berichten op het beeldscherm. 

EyeSystems

Wil je weten hoe je aan de slag kan met de Twitter-Feed optie van Screen-Editor? Neem dan snel contact op met EyeSystems en ontdek de vele mogelijkheden van Screen-Editor.