Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Op zoek naar een presentatiescherm voor gebruik in een leslokaal, klas of vergaderruimte? Lees dan zeker verder over het 65" interactieve presentatiescherm van iBoardTouch. Deze is tijdelijk extra interessant geprijsd waarmee u in de gelegenheid bent om op aantrekkelijke wijze kennis te maken met één van de interessante oplossingen die iBoardTouch biedt.

iBoardTouch i65V aanbieding

 Aktieprijs: € 2.550,00 excl. 21% BTW (zolang de voorraad strekt)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Het inzetten van beeldschermen als communicatiemiddel tijdens een Turnaround bewijst in de praktijk steeds weer een bijzonder effectieve oplossing te zijn om snel en dus actueel informatie te kunnen delen. Uitvoerders en ondersteunend personeel ervaren de wijze van communicatie als makkelijk en duidelijk. De verantwoordelijke medewerkers voor communicatie zijn erg te spreken over de eenvoudige wijze van het plaatsen van informatie en het grote bereik van de informatie die op de beeldschermen te zien is.

Voldoende reden om dit onderwerp in dit artikel nader uit te lichten.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Werkzaak Rivierenland, een organisatie waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkaanbod vinden, heeft op 15 juni jl. de volledig gerenoveerde vestiging feestelijk geopend.  

De nieuwe inrichting heeft tot doel de mensen een open en inspirerende werkomgeving te bieden waarbij de mogelijkheden van de medewerkers zoveel mogelijk worden ontwikkeld. Een open kantoor- en productieomgeving is hier een onderdeel van.

Previous Next

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Informatie die je graag wilt delen laat je het best zien op locaties waar automatisch al aandacht naar toe wordt getrokken. Als één onderwerp onze aandacht trekt dan is dat met stip een spiegel. 

Het tonen van informatie in een spiegel is een ideale oplossing om heel gericht aandacht te krijgen voor een bepaalde boodschap, branding of bijvoorbeeld een advertentie.