EyeSystems, aan de slag met Digital Signage

Heeft u plannen om beeldschermcommunicatie toe te passen?

Dan zijn er vele manieren waarop dat kan worden gerealiseerd.

In zo'n geval is EyeSystems uw partner om de juiste oplossing te bepalen en een succesvol project te realiseren.

EyeSystems analyseert samen met u de businesscase zodat op basis van uw uitgangspunten de best passende oplossing wordt samengesteld.

Een onderscheidend Content Management systeem gecombineerd met onze jarenlange praktijkkennis en gesteund door een breed partnernetwerk voegt daarbij onmiskenbare waarde toe aan uw project.

Ons Content Management systeem, EyeSystems Screen-Editor, is volledig op SAAS (software as a service) gebaseerd.

Met deze oplossing hoeft u niet te investeren in software, apparatuur, installatie en beheer. Met een eenvoudige browser en Internettoegang kunt u direct aan de slag. Op kantoor, thuis of onderweg.

EyeSystems Screen-Editor is een intuïtieve toepassing waar u al snel zelf uw eigen afspeellijsten kan creeëren en aanpassen. Vanzelfsprekend verzorgt EyeSystems trainingen om de voor u belangrijke functionaliteiten op de juiste wijze te kunnen inzetten en gebruiken.

Het CMS EyeSystems Screen-Editor werkt samen met Android, Linux, Windows en Samsung SOC. Een enkelvoudig display bij de receptie, een interactief display in een winkel of een combinatie van verschillende displays over meerdere locaties, wij bieden altijd een passende oplossing gebaseerd op één systeem.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact op om een vrijblijvende afspraak te maken. Hiervoor kunt u het contactformulier invullen of direct contact opnemen door te bellen naar 085-30 30 960.